HANS NELISSEN

EIGENAAR

Werkzaam als zelfstandige sinds 1 januari 1989. Ik ben ontzettend trots op ons geweldige team. 

Kom eens langs, u bent van harte welkom!

MONIQUE NELISSEN-NIJS

EIGENAAR EN ZELFSTANDIG ADVISEUR REGIOBANK

Sinds ik met mijn man het bedrijf van mijn schoonvader heb overgenomen voelt iedere dag nog steeds aan als de eerste dag. Wij hebben een team om trots op te zijn. Met z’n allen proberen wij de klanten zo persoonlijk mogelijk te benaderen en iedere situatie aan te voelen alsof het om onze eigen situatie zou gaan. Onze klanten voelen geen schroom om binnen te komen en dat voelt zeer goed aan.

 

 

 

 

IVO NELISSEN

EIGENAAR

Wij proberen ons werk zo goed mogelijk samen te doen zodat wij voor de klant het maximale uit hun administratie kunnen halen. Dat geeft echt voldoening.

 

STAN EHLEN

HOOFDADMINISTRATEUR

Ik ben hier in dienst sinds de zomer van 2000. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij de belastingdienst heb ik hier de waardering voor mijn werk gekregen.

 

 

 

 

HELMY NIJS

LOONADMINISTRATIE EN BALIEWERKZAAMHEDEN

Het leuke aan mijn werk is met klanten in contact komen en ze naar alle tevredenheid helpen. Het komt regelmatig voor dat onze goede service bedankt wordt met een kleine attentie. Een mooi teken van dankbaarheid.

ROY LUPSEN

ADMINISTRATEUR EN FACTURERING

Ik hou van mijn werk en heb het ontzettend naar mijn zin in dit vaste en gezellige team. Dit werk is voor mij als een hobby. Ik streef ernaar om mijn werk zo goed mogelijk voor de klant te verrichten.

 

 

 

 

MIKE DIERX

ADMINISTRATEUR

Wij hebben een gezellig en succesvol team. Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk. Verder probeer ik mijn werk altijd zo goed mogelijk uit te voeren, voor de klanten én voor mijn collega’s.

RON WILLEMS

ADMINISTRATEUR

Als assistent accountant heb ik de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan binnen het MKB. Hierdoor heb ik veel kennis over het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Ik ondersteun klanten en collega’s met diverse werkzaamheden.

 

 

 

 

GEMMA BRINGS

ADMINISTRATEUR

N.t.b

SHAINA FUSERS

ADMINISTRATEUR

N.t.b.